O nama
Kontaktiraj nas

HGG Centrala:

Soba 1005 Tongfang informacije zgrada, 448 Zhong kai da Tao, Zhongkai Distrikta,
Huizhou City, Guangdong Province, China 516001

Tel: 86-752-3865186
Faks: 86-752-3865183
WhatsApp: 86-13480589850

E-pošta:marketing@hopson-Glass.com hopsonglass@gmail.com
Web:www.hopsonglass.com    www.hopson-Glass.com


Dom > O nama

Hopson Glass Group (HGG) firma sa početnim staklom od 1995. godine koncentriše se na razvoj industrije prerade stakla već više od 20 godina. Kao najprofesionalniji proizvođač stakla na jugu Kine, HGG se uvek bavi društvenim odgovornostima, zdravim ljudskim zdravljem, prirodnim prirodnim okruženjem i velikim naporima za ostvarivanje sanjanja preduzeća.

Kao jedna od najprofesionalnijih proizvođača stakla koja poseduje projektovanje, istraživanje i razvoj, proizvodnju i prodaju zajedno na jugu Kine, uglavnom proizvodi kaljeno staklo, izolovano staklo IGU, laminirano staklo, staklo za ojačanje toplinom, bent kaljeno staklo, toplo savijeno staklo, emajlirano staklo, staklo za sitoštampu, raspršivanje stakla za bojenje, staklo za digitalno štampanje, staklo protiv odsjaja (ne sjajno staklo), anti-reflektirajuće staklo za mnoga polja poput građevinske konstrukcije, stakla i hardvera i proizvoda od stakla i uređaja. Naše sirovine su float staklo, staklo niske emisije (nisko E staklo), refleksivno staklo, ogledalo staklo, ultra prozirno staklo (malo staklo od željeza), tonirano staklo, normalno čisto staklo itd. Naša kompanija je dodelila certifikat sistema upravljanja kvalitetom ISO9001: 2008, nacionalnu 3C sertifikaciju, British BS6206 certifikaciju kaljenog stakla i sertifikat EN12150. U međuvremenu, svi naši proizvodi i materijali su kvalifikovani prema zahtevima SGS ROHS zaštite životne sredine.

Hopson staklo za proizvodnju stakla za proizvodnju stakla od stakla i namještaj za proizvodnju nameštaja namijenjeno je pružanju klijentima rješenja o namještaju na jednom mjestu i sveobuhvatnom rješenju. Rang je TV stol, čajni stol, stolni sto, kompjuterski sto, trpezarijski sto, kancelarijski sto, kabinet, LED stol i sl. Svi proizvodi su bili izvezeni u Hongkong, Tajvan, jugoistočnu Aziju, Sjevernu Ameriku, Južnu Ameriku i Evropu preko 60 zemalja sa izuzetnim odličnim povratnim informacijama od naših kupaca.


Upit
Hopson stakla Group co, Ltd

Ako ste zainteresirani za naše proizvode, Molimo vas da kontaktirate sa nama

Kontaktirat cemo s vama u roku od 24H, hvala ti! Naš e-mail je marketing@hopson-glass.com

Copyright © Huizhou Hopson stakla Group co, LTD Sva prava pridržana.