Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

HGG Centrala:

Soba 1005 Tongfang informacije zgrada, 448 Zhong kai da Tao, Zhongkai Distrikta,
Huizhou City, Guangdong Province, China 516001

Tel: 86-752-3865186
Faks: 86-752-3865183
WhatsApp: 86-13480589850

E-pošta:marketing@hopson-Glass.com hopsonglass@gmail.com
Web:www.hopsonglass.com    www.hopson-Glass.com


Dom > Vijesti > Sadržaj
Amplus steći SunEdison Indije na krovu PV Portfolio
Hopson stakla Group co, Ltd | Updated: Jun 28, 2016

Indiji solarna PV autor Amplus energije, stekla portfelja projekata komercijalnih i industrijskih krovni PV tvrtka SunEdison Indije (SEI).

Solarni objekti u Indiji su široko Distribuiran, za Indiju i globalne poslovne korisnike sa obnovljivih izvora električne energije.

Procjena Amplus CEO Sanjeev Aggarwal, izvršni direktor je rekao: "Amplus Sunčev je veseo biti u mogućnosti kupiti ovaj portfolio proizvoda visoke kvalitete od lipnja 2015 ISquared Capita ulaganja u temeljni kapital jer su razvili vrlo brzo."

"Nakon Akvizicije, AMPLUS u Indiji zemlji pokreće više od 150 rasprostranjeniji snaga generacije i krov sustave. AMPLUS za komercijalne i industrijske kupce s integrirani projekt isporuke i odrzavanje. Nastavit ćemo razvijati naš portfolio krov i u Indiji i drugdje procijeniti obnovljivu energiju nabave. ”

Amplus ostvarena suradnja sa Wal-Mart, za 15 od svojih pet država najbolji cijena moderna trgovina na veliko s solarne energije.

Amplus GuruInder Singh, glavni operativni direktor, dodao: "od SunEdison Istočnoindijska kompanija stekla objekt koristi visokokvalitetne opreme. AMPLUS sprovodi svoj vlasnički daljinski sustavi nadzora i podataka zbirke kako bi osigurali visoku neprekidnog rada i Izlazna snaga. ”


Upit
Hopson stakla Group co, Ltd

Ako ste zainteresirani za naše proizvode, Molimo vas da kontaktirate sa nama

Kontaktirat cemo s vama u roku od 24H, hvala ti! Naš e-mail je marketing@hopson-glass.com

Copyright © Huizhou Hopson stakla Group co, LTD Sva prava pridržana.