Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

HGG Centrala:

Soba 1005 Tongfang informacije zgrada, 448 Zhong kai da Tao, Zhongkai Distrikta,
Huizhou City, Guangdong Province, China 516001

Tel: 86-752-3865186
Faks: 86-752-3865183
WhatsApp: 86-13480589850

E-pošta:marketing@hopson-Glass.com hopsonglass@gmail.com
Web:www.hopsonglass.com    www.hopson-Glass.com


Dom > Vijesti > Sadržaj
Opis veličine i način održavanja stakla
Hopson stakla Group co, Ltd | Updated: Jun 14, 2017

Staklena površina staklene ograde (dužine, širine) odnosi se na jačinu stakla, vrstu stakla, debljinu stakla, mesto punjenja, vrstu opterećenja i tako dalje. Dakle, staklo za izgradnju ograde, uzimajući u obzir sigurnost ljudskog tela, ali i dizajn čvrste čaure, izračunavanje stakla pored dva aspekta maksimalno dozvoljenog raspona; Otvoreno ogradno staklo takođe treba da pritiska vetru i zemljotres Uloga dizajna može odrediti upotrebu veličine stakla.

Izbor stakla: staklo za unutrašnje ograde treba da ispunjava sledeće zahteve: Staklene ograde

1, sa stubovima i rukohvatima, ograđeno staklo kao mozaik panel instaliran u sistemu ograde, staklo za ogradu treba koristiti u skladu sa odredbama laminiranog stakla, 2, staklo za ograde koje je pričvršćeno za konstrukciju i neposredno nosi opterećenje Sistema ograde, staklo za ogradu treba da ispunjava sledeće zahteve: 3, kada najniži nivo stakla za ograde sa strane visine poda ne više od 5m, treba koristiti nominalnu debljinu ne manje od 16. 76mm čelik Laminirano staklo.4, kada najniži nivo stakla za ogradu sa strane visine poda veći od 5 m, ne sme koristiti takav sistem ograde.5, staklo na otvorenom ogradu treba da bude projektovano za pritisak stakla vjetra, zahtjeve seizmičkog projektovanja Region bi trebao uzeti u obzir kombinaciju seizmičkih efekata i trebao bi biti u skladu sa odredbama ovog pravilnika.

Laminirano staklo je staklo i staklo i / ili plastični materijali, odvojeni srednjim slojem i kroz tretman kako bi se postigao u jedan od kompozitnih materijala kolektivno. Uobičajena i najveća upotreba stakla i stakla, odvojena srednjim slojem i kroz tretiranje njegovog vezivanja kao jedna od staklenih komponenti.

Zaštitno laminirano staklo, u slučaju drobljenja, srednji sloj može ograničiti veličinu otvora i obezbediti rezidualnu otpornost kako bi se smanjio rizik od rezanja ili povrede laminiranog stakla. Danas je upotreba ograda sveobuhvatnija, aplikativna scena je sve više i više. Postoji široka paleta ograda, od nerđajućeg čelika, punog drveta, gvožđa, plastike takođe imaju. Raznovrsni materijali sa posebnim dizajnom rukohvata kako bi se stvorio efekat različitih, isti je vrlo lijep i praktičan. Ali onda lepotu stvari takođe treba dobro održavanje, a zatim nastaviti svoju lepotu, trajno zimzeleno.Glass Railings


Upit
Hopson stakla Group co, Ltd

Ako ste zainteresirani za naše proizvode, Molimo vas da kontaktirate sa nama

Kontaktirat cemo s vama u roku od 24H, hvala ti! Naš e-mail je marketing@hopson-glass.com

Copyright © Huizhou Hopson stakla Group co, LTD Sva prava pridržana.