O nama
Kontaktiraj nas

HGG Centrala:

Soba 1005 Tongfang informacije zgrada, 448 Zhong kai da Tao, Zhongkai Distrikta,
Huizhou City, Guangdong Province, China 516001

Tel: 86-752-3865186
Faks: 86-752-3865183
WhatsApp: 86-13480589850

E-pošta:marketing@hopson-Glass.com hopsonglass@gmail.com
Web:www.hopsonglass.com    www.hopson-Glass.com


Dom > Tehnologija > Specijalna stakla

Tinted Glass Topline upija stakla


Topline upija staklo je uvedena u staklo topline stupičarenje svojstva od bojila (kao što su željezo-oksid, nikal oksid) ili Sprej na površinu stakla s upija toplinu Bojanje oksida (kao što su kositar oksida, antimon oksid) filmova ravnog stakla. Staklo upija toplinu je općenito grey, čaj, roza, zelenoj, Bronca, zlato i druge boje, mogu 70% apsorpcija infracrvenog zračenja, održavanje dobar prijenos svjetlosti stopa i sposobnost da apsorbira dio vidljiva svjetlost, Ultraljubičasto svjetlo, odsjaj, UV otporan i tako dalje.

Upija toplinu stakla na stakleni proizvodi je zapravo dio stakla i nije samo površinska film.

Toplina apsorbira staklo je pogodna za oba svjetla, i područja za izolaciju, posebno u opasnim područjima treba klimu, izbjegavanje Sunčeva svjetlost velike javne zgrade Windows i vrata, zavjese zid, otkriti Windows, računalo soba i vjetrobran vlakove, automobile, brodove, a također može biti donesena u proizvodima kao što su laminirana i izolacijskog stakla.

Tinted Glass Topline-reflektirajuće staklo


Površina toplinske reflektirajuća stakla je topline, isparavanja i kemijskih sprej zlato, srebro, Aluminij, Bakar, nikal, kroma, željeza i drugih metala i metalnih oksida ili tijesto od organskih tankih filmova i obložena stakla. Topline reflektirajuća stakla na suncu ima više topline odražava sposobnost, nizak koeficijent prolaska topline, refleksiju topline u 30% i više, do maksimalno 60%, i držite se dobro svjetlo antirefleksnog, je najučinkovitiji sunca otporna stakla.

Toplina Reflektirajuća stakla na stakleni proizvodi je zapravo dio stakla i nije samo površinska film.

Topline-reflektirajuće staklo s jedne perspektive, njegova glatka ogledalo reflektirajuća svojstva, ne samo da imaju lijepe boje i pregleda po karti, koordinirati građevine i okolni krajolik. Njegova glatka i prozirna stakla leđa stakla, jasno vidjeti vanjski krajolik. Toplina reflektirajuća stakla koriste u modernim visoke zgrade vrata i prozori, staklene fasade, javnih zgrada i drugih dekoracija u području foaje, napravio sa svojim dvoslojnog šupljeg stakla i staklene zavjese zid sa slojem zraka, odlična Toplinska izolacija i ušteda energije efekt može se postići.

Topline upija stakla dostupni:


Upit
Hopson stakla Group co, Ltd

Ako ste zainteresirani za naše proizvode, Molimo vas da kontaktirate sa nama

Kontaktirat cemo s vama u roku od 24H, hvala ti! Naš e-mail je marketing@hopson-glass.com

Copyright © Huizhou Hopson stakla Group co, LTD Sva prava pridržana.