O nama
Kontaktiraj nas

HGG Centrala:

Soba 1005 Tongfang informacije zgrada, 448 Zhong kai da Tao, Zhongkai Distrikta,
Huizhou City, Guangdong Province, China 516001

Tel: 86-752-3865186
Faks: 86-752-3865183
WhatsApp: 86-13480589850

E-pošta:marketing@hopson-Glass.com hopsonglass@gmail.com
Web:www.hopsonglass.com    www.hopson-Glass.com


Dom > Tehnologija > Kaljeno staklo

Tempered GlassKaljeno staklo

Kaljeno staklo se često koristi u aplikacijama gdje korištenje standardnog stakla mogao predstavljati potencijalnu opasnost. Kaljeno staklo je jače od standardnog stakla i razbiti u velike krhotine kad slomljen, to je važno jer može uvelike smanjiti potencijalnu opasnost u slučaju prijeloma. Proizveden procesom ekstremne grijanja i brzo hlađenje, kaljeno staklo je teže od običnog stakla.

U slučaju da kaljeno staklo Nema pauze, razbio se u sitni šljunak koji su u nedostatku opasna, oštri rubovi. Kao kaljeno staklo se smatra mnogo sigurnije od običnog stakla, vi svibanj često ovdje spominju kao sigurnosno staklo ili postrožena stakla. Kaljeno staklo ima širok raznolikost od koristi i naći ćete u pravedan o svugdje. U stvari, vrata od tuša u vašu kupaonicu ili strani stakla na motornom vozilu su Primjeri kaljeno staklo.

Još jedna korist od kaljenog stakla je sposobnost to suprotstaviti umjerena toplina (470° C). Proces koji stvara ojačana stakla također čini otporna na toplinu. To čini kaljeno staklo velik rješenje za situaciju gdje postoji opasnost od stakla razbijanje zbog utjecaja ili umjerena toplina. Kaljeno staklo se često koristi za kamin vrata (ne štednjaka), zidane i montažne kamina opremljen ognjišta držati spaljivanja drva. Ako je kaljeno staklo je izložen višim temperaturama, postupno slabi strukturu tako što ga čini više osjetljiv na lom stakla.

Prilagođene specifikacijeTempered Glass

Temperament mi staklo upravo ovdje u našem objektu. Da sredstva možemo obrt staklo točne specifikacije, Bušilica i rub, i napraviti sve potrebne prilagodbe uspjeti savršen napadaj za projekt, da li je kaljeno staklo značilo zamijeniti kamin vrata ili prilagođene kaljeno staklene police. Onda zagrijemo liječiti u naš jedinstveni vertikalni tempering peći i brod za vas.

Ako niste sigurni da li ili ne vaš projekt ili stavku treba uključivati kaljeno ili druga vrsta stakla, slobodno nam se obratite i provest ćemo vas kroz neke od dodataka i izlasci u pogledu primjenjivosti, cijene, dostupnosti, i tako dalje.

Mi smo Hopson stakla, a želja nam je da vam pomoći da dobijete pravi komad stakla, za pravu cijenu, i na vrijeme.

Kaljeno staklo relativna proizvoda:


Upit
Hopson stakla Group co, Ltd

Ako ste zainteresirani za naše proizvode, Molimo vas da kontaktirate sa nama

Kontaktirat cemo s vama u roku od 24H, hvala ti! Naš e-mail je marketing@hopson-glass.com

Copyright © Huizhou Hopson stakla Group co, LTD Sva prava pridržana.